” Komkommertijd is de benaming voor een bepaalde periode in het jaar, met name in de zomer, waarin er weinig nieuws te melden is omdat politici en veel anderen op vakantie zijn.”

Het is komkommertijd….daar waar ik gehoopt dat op meer actie, is het stil. Geen verre vakantie voor Just Julie, ik sta klaar om te knallen. Maar dat word lastig als de klanten zelf met vakantie zijn, welverdiend overigens.

Dus is het tijd om:

  • toch vakantie te nemen 😉
  • cursussen / seminars bijwonen
  • Evaluatie, waar sta ik nu en wat ga ik de komende 6 maanden doen.

Buitenlandse vakantie is doorgeschoven naar volgend jaar, wij blijven thuis en met dit weer zeer goed te doen. Na de zomer ga ik cursus modeltekenen doen en voor komende zomer staan al twee conferenties die ik wil bijwonen. (Urban Sketching Conference en de Euviz (voor graphic recorders)). Dus die punten zijn al ingepland. Dan de evaluatie: de afgelopen 6 maanden waren leerzaam, confronterend en hebben me gesteund in het besef dat ik de goede weg ben ingeslagen, maar dat ik nog niet ben waar ik wil zijn. Gevestigd als Just Julie, bekend om kwaliteit en goed inhoudelijk werk. Gegroeid in mijn tekeningen en duidelijke eigen stijl.

Ik ben blij met de toffe nieuwe relaties die ik heb opgebouwd, de mooie opdrachten die ik heb mogen maken en de fijne feedback die ik kreeg.

Het werk is nooit hetzelfde, wat ik fijn vind en eigenlijk de reden is waarom ik destijds de horeca in stapte. Ik wilde niet routine werk doen. Elke dag anders, dat miste ik nadat ik de horeca verliet en nu weer heb gevonden. Het werk is onvoorspelbaar, de ene dag ben ik ontzettend onrustig en bezorgd, want er staan NIETS in de agenda en een week later moet ik “rennen”.

Waar ik voorheen uitzag naar de vakantie, zie ik er nu naar uit dat deze komkommertijd voorbij is. Hoe blij ik ook ben dat iedereen geniet van zijn/haar welverdiende vakantie, fijn als jullie er weer zijn. Dan mag ik weer heerlijk tekenen. Hopelijk tot gauw!

Met zonnige groet,

Julie